Maak kennis met Tim

Hoi! Als nieuw teamlid van Effecty zal ik mijzelf even introduceren. Mijn naam is Tim Bouten, 20 jaar jong. Ik woon in het gezellige Lomm en studeer aan de HAN in Nijmegen. In het dagelijks leven ben ik een liefhebber van voetbal en muziek. Zelf voetbal ik bij R.K.D.S.O. in Lomm en ben ik leider bij jeugdvereniging Sirene ’99. In de weekenden ben ik vaak bij mijn vriendin of vrienden te vinden. Hiermee ga ik geregeld naar feestjes, festivals of concerten.

 

Na twee jaar de opleiding Commerciële Economie te volgen is het voor mij tijd om mijn allereerste meewerkstage te doorlopen. Tijdens mijn eerste twee schooljaren viel het mij op dat ik meer interesse had in het Marketing dan het Sales gedeelte. Zelf ben ik uitermate benieuwd wat ik hier allemaal kan gaan leren op het gebied van Online marketing. De komende vijf maanden heb ik als doel om mezelf te ontwikkelen op het gebied van Online Marketing.

Hopelijk beleef ik deze nieuwe fase van mijn schoolcarrière met veel plezier. Ik wil Effecty in ieder geval bedanken voor deze kans en hoop van mijn tijd hier te genieten!

Wij hebben de koffie voor je klaar staan

Effecty adviseert en ondersteunt je bij elke stap. We verbeteren de gebruikservaring, zorgen voor meer bezoekers en we verhogen jouw omzet. Kom eens op de koffie en we vertellen je graag meer!

Je gegevens

Direct contact