Ontwikkeling Amy Nabben

Ik herinner me het nog als de dag van gisteren, maar eigenlijk was het 15 september 2016. Ik kwam als broekie binnen bij Effecty, mijn eerste werkdag kon beginnen. Ik stapte binnen in een kantoor van nog geen 20 vierkante meter. Sinds we eind 2017 zijn verhuisd naar het huidige HUB73 is dat wel anders. Nu zijn er inmiddels 12 werkplekken vervuld binnen Effecty en zijn we nog altijd groeiende.

 

Met mijn Bachelor of Communication en een flinke dosis positieve energie startte ik 2,5 jaar geleden bij Effecty. De term ‘Online marketing’ had ik tijdens mijn studie weleens voorbij horen komen, maar echt concreet was ik er nog niet mee bezig geweest. Ik vind het dan ook nog altijd supertof dat ik bij Effecty de kans kreeg om zonder ervaring aan de slag te gaan binnen het online marketing vak.

 

Na twee jaar werken in enkel een uitvoerende functie bij Effecty en vele landingspagina’s, advertentiecampagnes, wireframes, Google Analytics rapporten, SEO analyses, persona’s en klantreizen later, kreeg ik van Geert en Klaas de kans om mezelf te gaan bewijzen als teamleider. In eerste instantie dacht ik nog: “Ik? Ik heb pas twee jaar werkervaring binnen online marketing en daarbij ben ik pas 23 jaar!?”. “Ja en?” was het antwoord dat ik van ze terug kreeg. Ik toonde duidelijk aan dat ik me helemaal thuis voelde binnen zowel Effecty als online marketing en Geert en Klaas zagen de potentie in mij. Uiteindelijk dacht ik zelf ook al vrij snel: “Ja en? Waarom ook niet!”.

 

Ik merk dat ik er energie van krijg als ik anderen kan helpen en ze dingen kan leren binnen het online marketing vak. Zo zie ik niet alleen bij mezelf de groei, maar kan ik er ook voor zorgen dat iedereen individueel binnen Effecty groeit. Daarnaast blijf ik me ook graag op vakinhoudelijk gebied ontwikkelen. De wereld van online marketing kan al snel totaal anders zijn, waardoor mijn functie geen dag hetzelfde is. Tel de persoonlijke doelen van mijn collega’s en doelstellingen van Effecty daar bij op en dan kom je tot een ontzettend leuke en uitdagende baan. Ik ga iedere dag (ja, zelfs na 2,5 jaar) met plezier naar Effecty en voel me enorm op mijn gemak binnen ons jonge en ambitieuze team.

 

Ik heb met Effecty binnen deze tijd fantastische resultaten behaald en successen mogen vieren. Ik heb in 2,5 jaar tijd dan ook al de nodige escape rooms, pretparken en restaurants gezien. De interne kennis die hier aanwezig is, is enorm, waardoor ik vol trots kan zeggen dat ik inmiddels een ervaren online marketeer ben. Zowel Geert en Klaas zorgden ervoor dat ik me binnen zeer korte tijd het online marketing vak eigen maakte.

 

Ik voel me hier thuis (zelfs al zijn we gelegen in Horst ;)) en ben er van overtuigd dat er maar weinig organisaties zijn waar ik me zoveel kan en mag ontwikkelen als bij Effecty. Daarnaast doe ik hier elke dag wat ik leuk vind. Ik ben trots dat ik een klein half jaar geleden de kans heb gekregen mezelf te bewijzen als teamleider en ben er van overtuigd dat we met Effecty nog veel meer mooie dingen gaan doen!

Wij hebben de koffie voor je klaar staan

Effecty adviseert en ondersteunt je bij elke stap. We verbeteren de gebruikservaring, zorgen voor meer bezoekers en we verhogen jouw omzet. Kom eens op de koffie en we vertellen je graag meer!

Je gegevens

Direct contact