Team Performance

Online marketing is een vak dat altijd in beweging is. Daarom zijn wij als Effecty team ook constant in beweging en blijven wij ons ontwikkelen. Omdat iedere medewerker zijn eigen talenten en voorkeuren heeft hebben wij het team opgedeeld in performance- en creative marketeers. Zo kunnen wij iedere medewerker in zetten op hetgeen waar hij of zij het beste in is óf juist het beste in wil worden. Hieruit is team performance ontstaan.

 

 

Dit team bestaat op dit moment uit 4 online marketeers, namelijk; Sjoerd, Rob, Kevin en Frauke. Zij zijn vooral uitvoerend aan het werk voor de klant en vormen het echte brein achter de campagnes. Met dit team gaan wij samen groeien en op zoek naar de nieuwste functies en marketingmiddelen om voor onze klanten de beste resultaten te behalen!

 

Iedere maand kiezen wij een thema waarin wij ons verder gaan verdiepen. Het thema dat we deze maand behandelen is Google Ads. Dit kanaal gebruiken wij al jaren voor veel van onze klanten. Hier hebben we dus ook al veel kennis van, maar daar nemen wij geen genoegen mee! Er zijn de afgelopen maanden weer vele updates uitgerold bij Google Ads. Vandaar dat we deze maand kritisch gaan kijken hoe wij onze campagnes nóg beter kunnen inrichten en optimaliseren.

 

Zoals gezegd gaan we iedere maand aan de slag met een thema. Dit kunnen thema’s zijn zoals Google Analytics, SEO, Marketing Automation en Google Tag Manager. Naast deze thema’s blijven wij onze oren en ogen natuurlijk openhouden voor welke trends en ontwikkelingen zich afspelen op het gebied van online marketing. Dit delen wij met elkaar en de rest van Effecty, maar natuurlijk ook met onze klanten. Dus hou onze nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten.

Wij hebben de koffie voor je klaar staan

Effecty adviseert en ondersteunt je bij elke stap. We verbeteren de gebruikservaring, zorgen voor meer bezoekers en we verhogen jouw omzet. Kom eens op de koffie en we vertellen je graag meer!

Je gegevens

Direct contact