Welkom Paul

Hoi! Een nieuw teamlid betekend even kort voorstellen. Mijn naam is Paul van Leunen, 25 jaar, woonachtig in het mooie Deurne en student International Marketing aan de Fontys Hogeschool in Venlo. Naast mijn studie voetbal ik bij de plaatselijke vereniging SJVV, cross ik af en toe een rondje door de bossen met mijn mountainbike en bezoek ik met m’n vriendin en vrienden regelmatig een gaaf concertje of festival.

 

 

Inmiddels is het einde van mijn studie in zicht en dat betekent maar een ding: afstuderen! Per september start ik mijn afstudeertraject bij het jonge, groeiende en ambitieuze online marketingbureau Effecty. Hier ga ik mijn scriptie schrijven, welke gerelateerd zal zijn aan een tof onderwerp binnen online marketing.

 

Tijdens mijn studie bleek online marketing al een van de onderdelen waarover ik graag meer wilde leren. Vandaar mijn keuze voor de minor online marketing aan de Hogeschool van Rotterdam, een leuke en leerzame tijd in de Randstad. Verder heb ik de theoretische kennis die ik tijdens deze minor heb opgedaan mooi kunnen toepassen tijdens eerdere meewerk stages. Bij Effecty is het daarom mijn doel om mezelf aan de hand van een afstudeerstage verder te ontwikkelen tot volwaardig online marketeer.

 

Omdat ik dus al enige ervaring binnen het vakgebied heb, heeft Effecty me gevraagd om alvast in de zomer mee te werken als junior online marketeer. Een mooie kans om mezelf verder te verdiepen in onderwerpen als SEO, SEA en het werken met verschillende tools als Google Ads en Google Analytics, altijd mooi meegenomen!

 

Ik ben blij met de kansen en vooral de uitdagingen die ik binnen Effecty kan krijgen en heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan!

Wij hebben de koffie voor je klaar staan

Effecty adviseert en ondersteunt je bij elke stap. We verbeteren de gebruikservaring, zorgen voor meer bezoekers en we verhogen jouw omzet. Kom eens op de koffie en we vertellen je graag meer!

Je gegevens

Direct contact