Schulungen

Training zoekmachine optimalisatie

[DE] Training zoekmachine optimalisatie

Wil je beter zichtbaar zijn in zoekmachines? Dat kan door middel van zoekmachine optimalisatie. Effecty helpt je hierbij graag! Wij bieden een training zoekmachine optimalisatie waarbij je de basis hiervan voor je onderneming leert. De kansen op het gebied van internetmarketing die steeds groter en veelzijdiger worden houden we nauwlettend in de gate. Wij bieden dan ook passende trainingen aan. Effecty gelooft in de kracht van internet en wil jou daar graag deelgenoot van maken!

Zoekmachine optimalisatie

Van webbouwer tot marketeer: met deze inleiding ben je weer helemaal up to date. Er is geen voorkennis nodig voor de training zoekmachine optimalisatie en het is interessant voor iedereen die kennis wil maken met de kansen die het internet biedt.

Tijdens deze training wordt je wegwijs gemaakt in de wereld van zoekmachines. Je krijgt inzicht in de kansen die een goede vindbaarheid in zoekmachines jouw onderneming biedt. Dit aan de hand van concrete voorbeelden en interactiviteit. Input en vragen van cursisten worden gestimuleerd.

Je leert:

  • Hoe zoekmachines werken
  • Hoe je beter vindbaar kunt worden
  • Over trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie
  • Strategische keuzes maken
  • Een zoekwoordenonderzoek uit te voeren

Programma training zoekmachine optimalisatie

De opleiding zoekmachine optimalisatie duurt 4 uur. De inhoud van het programma is als volgt: veranderend consumentengedrag, werking van zoekmachines, natuurlijke resultaten of adverteren, strategie en zoekwoordenonderzoek, hoe krijg ik bezoekers op mijn site en tools en praktische handvaten. De onderdelen technische optimalisatie, linkbuilding en contentstrategie worden ook toegelicht.

Ontdek de vele mogelijkheden van internet marketing en optimaliseer jouw onderneming!

Heb je interesse in een training zoekmachine optimalisatie? Neem contact op met Geert voor meer informatie en de mogelijkheden.