Project management

Agile is all over the place

Continu kijken wat het effect is van acties en de koers gelijk kunnen bijstellen. Als online marketeer moet je snel kunnen reageren op de markt, kunnen inhaken op actuele topics. Tijd is binnen online marketing de grootste vijand. Want de digitale ontwikkelingen gaan harder dan nooit tevoren. Traditionele manieren van organiseren en bedrijfsvoeren passen daar niet meer bij. Er wordt gevraagd om meer wendbaarheid en een flexibele aanpak.

En daar komen Agile en SCRUM om de hoek kijken! Methoden waarin zelfsturende teams in sprints (korte perioden) stap voor stap naar een product toewerken. Een basisprincipe waarbij dingen niet gelijk perfect hoeven te zijn, maar op basis van feedback steeds worden doorontwikkeld en getest. Dit zorgt voor focus op de klant, het leveren van kwaliteit en blijvende ontwikkeling van het team. Ons multidisciplinaire team wordt een verlengde van het marketingteam, de marketingmedewerker of marketeer.

 

Effecty Kantoor

 

Wij werken Agile en SCRUM

Effecty werkt al diverse jaren via deze projectmanagement-methoden. Deze manier van werken, waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat, geeft een perfecte weerspiegeling van onze energieke en enthousiaste accountmanagers. Vanaf de start bijten zij zich vast in afspraken en actiepunten. En dat alles binnen de geplande tijd. Precies zoals je bij projectmanagement verwacht.

Wij helpen je graag middels een effectieve aanpak:

  • Agile
  • SCRUM
  • Value vs. Effort

Maak kennis met accountmanagers Pascal & Veerle of onze eigen SCRUM-master Klaas.