Knowledge base

Maak kennis met Jovi!

Hey, mijn naam is Jovi Swaen, ik ben 24 jaar en kom uit Sittard.Na mijn opleiding Mediavormgeving (Arcus College) ben ik direct begonnen met werken bij een klein marketing bureau. Het was de bedoeling om na een jaar hier gewerkt te hebben, naar de universiteit in België te gaan. Dit werd een heel erg lang jaar, omdat het werk me zo beviel. Hierdoor heb ik ruime ervaring opgedaan: van het designen en maken van WordPress website tot het ontwerpen van bewegende HTML campagnes. Vanuit daar ben ik drie jaar lang meer focus gaan leggen op UI, UX en branddesign. Hier is al snel gebleken dat hier mijn passie ligt.Naast het maken van designs ben ik graag bezig met allerlei activiteiten met mijn vriendin en vrienden, waaronder op vakantie gaan en dagjes uit.

De eerste paar dagen ben ik goed ontvangen bij Effecty! Het doel is om met Michelle het design team (studio) te laten groeien en daarbij de kwaliteit hoog te houden. Hopelijk spreken we elkaar snel en kunnen we samen aan toffe designs werken!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jovi-1-1024x1024.png