Knowledge base

Maak kennis met Luc!

Welkom Luc

Hoi! Als nieuw teamlid van Effecty stel ik mijzelf graag even voor. Mijn naam is Luc Hendrix, ik ben 22 jaar jong en woon in het prachtige Melderslo. Recentelijk heb ik met succes mijn opleiding commerciële economie aan de Fontys in Eindhoven afgerond. Nu ik mijn studententijd achter me heb gelaten is het tijd voor een volgende uitdaging, en wel bij Effecty als Online Marketeer. Via contacten bij mijn afstudeerstage ben ik bekend geworden met Effecty en werd ik direct enthousiast. Een jonge, groeiende organisatie waarbij hard werken en zelfontwikkeling centraal staan, gecombineerd met verschillende werkzaamheden op het gebied van online marketing en alle bijbehorende aspecten.

”Ik ben blij met de kansen en uitdagingen die Effecty mij biedt en ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan!”

Luc Hendrix

Online marketing was tijdens mijn studie al een van de onderdelen waar ik graag meer over wilde leren, vandaar dat ik ook een minor heb gevolgd in de richting van digital marketing / online marketing. Mijn doel is om bij Effecty mezelf te ontwikkelen tot een volwaardige Online Marketeer en daarnaast op professioneel gebied stappen te maken.