Knowledge base

Maak kennis met Paul Jacobs

Welkom Paul!

Hi! Als nieuw lid binnen de Effecty familie stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Paul Jacobs en ik woon in het gezelligste dorp van Nederland, namelijk Kessel. Mijn grootste hobby is het bezoeken van voetbalwedstrijden, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Daarnaast ga ik nog met enige regelmaat op stap met vrienden.

Inmiddels is de laatste fase van mijn opleiding International Marketing aangebroken, het afstuderen. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mijn afstudeerscriptie te gaan schrijven bij Effecty over een heel tof en snelgroeiend onderdeel van online marketing.

Tijdens een minor Digital Marketing in de Spaanse stad Vic (Barcelona) merkte ik al vrij vlot dat online marketing mij wel ligt. Na maximaal genoten te hebben van de Catalaanse cultuur en het internationale studentenleven was het tijd voor een meewerkstage. Deze meewerkstage heb ik uitgevoerd bij Betersport, marktleider in online verkoop van sport- en fitnessartikelen voor de consumentenmarkt. Tijdens deze stage heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op ieder gebied van de online marketing. Maar één aspect sprong er echt met kop en schouders bovenuit, namelijk digitale marktplaatsen.

Het is dan ook geen verassing dat ik nu tijdens het afstuderen mijzelf weer bezig ga houden met digitale marktplaatsen. Daarnaast ga ik meewerken binnen het Digital Marketing team van Effecty, zodat ik mijzelf nog verder kan ontwikkelen als allround Online Marketeer.

”Ik ben ontzettend goed ontvangen door het jonge gepassioneerde team van Effecty!”

Paul Jacobs

Ondanks dat ik er pas een weekje ben voel ik mij al helemaal thuis! Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging en kijk er naar uit om de komende maanden het team van Effecty te mogen versterken.