Trainingen

Training conversie optimalisatie

Training conversie optimalisatie

Wil jij een training conversie optimalisatie volgen? Dan ben je bij Effecty aan het juiste adres. Effecty gelooft in de kracht van internet en wil jou daar graag deelgenoot van maken! De kansen op het gebied van internetmarketing die steeds groter en veelzijdiger worden houden wij nauwlettend in de gate. Wij bieden dan ook passende trainingen aan.

Conversie optimalisatie

Een website moet niet alleen mooi zijn maar ook technisch goed in elkaar zitten. Hij moet vooral de doelstellingen van je organisatie behalen. Wil je weten hoe je het aantal mensen dat een aankoop op je website doet verhoogt van 2% naar 5%? Of wil je weten hoe je meer mensen zich in kunt laten schrijven voor je nieuwsbrief? Tijdens de training conversie optimalisatie leer je om je website te verbeteren en bezoekers zo in de juiste richting te sturen om ze makkelijker te laten converteren.

Leerdoelen conversie optimalisatie

De opleiding conversie optimalisatie is zeer praktisch en altijd gericht op de actualiteit. De training is geschikt voor iedereen die serieus aan de slag wil met marketing.

Je leert:

  • Een website analyseren en ook verbeteren aan de hand van praktische modellen
  • De gebruiksvriendelijkheid van een website te verhogen
  • Bezoekers te verleiden door conversie optimalisatie in te zetten
  • Het gebruiken van tools bij het verbeteren van een website

Programma training conversie optimalisatie

De opleiding conversie optimalisatie duurt 4 uur. In een dagdeel worden de volgende onderwerpen besproken: kennismaking met conversie optimalisatie, conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid in de praktijk, conversies testen en analyseren en het gebruik van tools.

Ontdek de vele mogelijkheden van internet marketing en optimaliseer jouw onderneming!

Wil je de mogelijkheden van online marketing ook optimaal benutten? Neem dan contact op met Effecty voor meer informatie over de training conversie optimalisatie of een van de andere trainingen (zoekmachine optimalisatie, online marketing strategie, webstatistieken en social media).