Trainingen

Training Google Analytics (webstatistieken)

Training Google Analytics (webstatistieken)

Wil jij aan de slag met webstatistieken? Effecty helpt je op weg met de training webstatistieken, en specifiek Google Analytics. Effecty helpt graag ondernemers om de mogelijkheden die online marketing biedt optimaal te benutten, want Effecty gelooft in de kracht van internet en wil jou daar graag deelgenoot van maken!

Webstatistieken

Bij het nemen van beslissingen is het cruciaal om te weten wat je bezoekers op je website doen. Hiervoor is het nodig om inzicht te hebben in statistieken en bezoekersgedrag op je website. Het implementeren van Google Analytics geeft je veel en belangrijke inzichten in de statistieken van de website en het bezoekersgedrag. Zo kun je de resultaten inzien zoals het rendement van diverse campagnes.

Voor de opleiding webstatistieken is geen voorkennis nodig want het is een inleiding. De training is nuttig voor iedere geïnteresseerde deelnemer van marketeer tot ondernemer. Maak kennis met webstatistieken en leer wat je met webstatistieken kunt binnen je eigen organisatie.

Je leert:

  • Welke tools je tot je beschikking hebt om een website te analyseren
  • Praktisch kennis maken met Google Analytics
  • De belangrijkste KPI’s toe te passen en te interpreteren
  • Concrete verbetervoorstellen voor de marketing te maken op basis van analyses van cijfers en statistieken

Programma training webstatistieken

Deze opleiding duurt 4 uur (een dagdeel). In dit dagdeel worden de volgende onderwerpen besproken: kennismaking met webstatistieken, het belang van webstatistieken en wat kun je meten, Google Analytics in de praktijk, bepalen en analyseren van KPI’s en het opstellen van concrete verbetervoorstellen naar aanleiding van analyses van webstatistieken.

Ontdek de vele mogelijkheden van internet marketing en optimaliseer jouw onderneming!

Wil je deelnemen aan de training webstatistieken? Neem dan contact op met Effecty voor de mogelijkheden.