Trainingen

Training social media

Training social media

Wil je zelf actief aan de slag op social media? Of je social media verbeteren? Effecty verzorgt een social media training waarbij we je graag op weg helpen. Wij zijn expert op het gebied van internet marketing en helpen je graag om de vele mogelijkheden die online marketing biedt optimaal te benutten. Effecty gelooft in de kracht van internet en wil anderen daar graag deelgenoot van maken!

Social media

Effecty helpt ondernemers om de mogelijkheden van online marketing optimaal te benutten. Van marketeer tot ondernemer: deze opleiding is nuttig voor iedere geïnteresseerde en er is geen voorkennis vereist. Het is belangrijk om social media kanalen optimaal in te richten om aan te sluiten bij je doelgroep. Effecty denkt met je mee vanuit het oogpunt van de klant zodat elk kanaal op de juiste manier wordt ingezet.

De training is zeer praktisch en altijd gericht op actualiteit. In de training maak je kennis met social media aan de hand van aansprekende en interactieve voorbeelden.

Je leert:

  • Kansen en mogelijkheden van social media
  • Verschillende soorten social media
  • Overeenkomsten en verschillen tussen online en offline netwerken
  • Een creatieve campagne te bedenken
  • Wat de invloed is van social media op organische zoekresultaten
  • Over valkuilen van social media

Programma training social media

De opleiding social media duurt 4 uur, een dagdeel, en tijdens de training worden de volgende onderwerpen besproken: veranderend consumentengedrag, online netwerken, waarom social media, creatief met social media, kansen en valkuilen, de basis van Facebook, LinkedIn en Twitter en het meten van resultaten en bijsturen.

Ontdek de vele mogelijkheden van social media en optimaliseer jouw onderneming!

Wil je deelnemen aan deze training? Of wil je meer informatie? Neem contact op met Geert voor meer informatie over de training social media of een van de andere trainingen (zoekmachine optimalisatie, online marketing strategie, webstatistieken en conversie optimalisatie).